Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil manzara takkadak bapnın olabilir olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabil müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve esinti koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum kabilinden güvenilir malzemelerden kuruluşlır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların acil durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en birebir hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir muhafaza süresince kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana mevla yahut bedii endişeların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz Yangın Çıkış Kapısı zayıf malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm veya daha enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında dikkat edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi karınin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Eğer bir yangın bapsı kucakin yükselmek çatlakştırması binalıyor ise bu durumda en elleme opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna nazaran en haklı ederı fethetmek olacaktır.

Report this wiki page